.

.

Jednostavno podešavanje pneumatske podrške, vrata za plinsko podizanje vrata, hidraulična podrška za podizanje vrata, rotirajuća praktična za vrata ormara za kuhinjske vrata

Jednostavno podešavanje pneumatske podrške, vrata za plinsko podizanje vrata, hidraulična podrška za

KM 0.67

Količina robe
Dostupno

Jednostavno podešavanje pneumatske potpore, nosač za plin vrata, hidraulična podrška za podizanje vrata, okretna praktična za vrata ormara za kuhinjske vrata
Specifikacije :
Karakteristike : za Jednostavno otvaranje kuhinjskih ormarića vrata Za podizanje otvora za otvaranje ploča vrata, izdržljive i praktične. Konfiguracija, upotrebljivost. Lijep dodaci za nagibna vrata. Rotabilni i jednostavan za podešavanje vrlo pogodne za kuhinjske vrata, vrata ormara, uredsku opremu, zrakoplov, vrata ili autobusna prtljaga.
Specifikacije : Stanje : i materijal : metal Ukupna dužina : cca. 27cm / 10inch nosivost : 100n
Paket uključen : 1 x Pneumatska podrška za podizanje vrata
Napomena : 1. Molimo dopustite neku grešku zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.
Za jednostavno otvaranje kuhinjskih ormarinskih vrata. Visokokvalitetni materijal, izdržljiv i praktičan. Rotirajuća i jednostavna za podešavanje.

Karakteristike ponude

Slične ponude