.

.

Stretch Computer i uredski prekrivači, tiko fit univerzalni stol rotirajući klizače, uklonjivi pravni poklopac za pranje kaki l

Stretch Computer i uredski prekrivači, tiko fit univerzalni stol rotirajući klizače, uklonjivi pravni

KM 9.85

Količina robe
Dostupno

Opis : materijal - poklopci kancelarijske stolice izrađeni su od 95% poliestera i 5% spandex tkanina, meka i udobnog, izdržljivog i dugotrajnog Visoko je zaštititi svoju stolicu iz mrlja i savršeno suzde.
Funkcija-prevelika moda - više od prekrivanja funkcija-modnih klizača koji bi mogli doći na pamet, poklopci stolice su funkcionalni, prelijepi i ušteduju vam novac širenjem života vašeg kauča. Pretvorite svoj stari namještaj u potpuno novi.
Jednostavna instalacija sa patentnim zatvaračem - zatvarači su dizajnirani na obje stolice za leđa za olakšavanje fiksacije i korištenja. Samo vam treba otvoriti bočni patentni zatvarač i klizati se sa povratne kancelarije, dvije veze ispod dna. Uvijek mjerite stolicu širine zadnje i zadnje visine prije narudžbe.
lako se prati u hladnoj vodi. Operite odvojeno u nježnom ciklusu. Korištenje blage pranja rublja. Ne izbjeljivajte. Grafikon veličine : l Veličina : stolica za leđa Visina : 22.8-27 INCHES, Širina stolice : 16.7 Inches, sjedalo stolica Dužina : 14.6inches, Širina sjedišta : 16.
XL Veličina : stolica Povratak Visina : 27.

Karakteristike ponude

Slične ponude